EL SOL, EL NOSTRE ALIAT

25/06/2014

El sol és una estrella, l’estrella que ens dóna l’energia per viure. Sí, gràcies al sol, hi ha vida , sense sol, la vida s’acabaria. L’Energia del Sol per tant és beneficiosa i imprescindible per a nosaltres. I com a tota cosa que ens envolta, li hem de tenir el respecte que es mereix, de la mateixa manera que ens hem de respectar a nosaltres mateixos alhora de beneficiar-nos-en d’ell.   

 

Per què començo d’aquesta manera rotunda, es podria dir? Doncs perquè cada cop més, avancem en tecnologia, investigació, coneixement,… i com més coneixem, sembla que ens posem una vena als ulls o taps a les orelles i fem tot allò que no toca. Un exemple?, “la platja és a vessar de persones de les 12 a les 16, hores no recomanades"

El sol és Font de vida. Gràcies a la seva energia les plantes són verdes i gràcies a elles es produeix l’oxigen per tal que nosaltres puguem continuar respirant. Gràcies al sol obtenim la vitamina D, imprescindible per a l’absorció entre d’altres, del calci, tan important pels ossos. Així és la natura, tots en formem part indivisible, tots formem el “TOT”, dins del qual no en som, ni de bon tros, la part més important, en som part.  

 

A la cultura actual del culte al cos, entre d’altres coses, hi trobem les ganes de bronzejat extrem. Si bé el sol ens aporta molts beneficis, amb l’excés podem activar quelcom amb desenllaç poc agradable. I és que hem de ser conscients que quan prenem el sol i el nostre organisme respon amb un bronzejat fantàstic, en el fons és el resultat de l’acció defensiva en front de les radiacions solars (UVA).

I és que hem de ser conscients que a través de l’atmosfera passen radiacions UVA i UVB les primeres en un percentatge més elevat que les segones, gràcies a la capa d’ozó. Les radiacions UVB són les responsables dels eritemes (vermellors i cremades) solars que, fins i tot, poden arribar a malmetre l’ADN cel·lular i esdevenir un melanoma, carcinoma…. Els filtres solars ens ajudaran a prevenir l’acció d’aquestes radiacions, juntament amb la nostra prudència. Les radiacions UVA, són les responsables del bronzejat, de la síntesi de la vitamina D però també de l’envelliment cutani prematur, engrossiment de la capa de la pell, disminució del sistema immunitari,…

Per totes aquestes i d’altres raons és que hem de tenir cura i precaució. Com?

                                        MASSADA SUN PROTECTION

Amb la nostra línea de productes solars obtindràs la màxima protecció segons el teu fototipus de pell, la preparació abans i després del bany de sol, la prevenció d’envelliment i taques no desitjats, màxima hidratació continuada i protecció immunitària per dins i per fora.  

Els nostres productes SUN PROTECTION, estan elaborats amb el màxim rigor, complint totes les garanties sanitàries i legislatives a nivell internacional. Perquè un protector solar no és un joc, és garantia de salut a llarg termini. 

 

Principis actius potents de les millors plantes són la nostre manera d’assegurar-nos de manera natural que la pell no pateixi. Filtres solars de la més alta garantia per tal de bloquejar l’acció de les radiacions i la seva acció no desitjada.

Digues sí a l’Estiu de la teva vida, un estiu amb salut a la pell, un estiu amb Massada Sun Protection, el teu producte solar amb garantia assegurada.