La nostra història

Nuestro centroEl 27 d'Octubre de 2001, a la vila de Gavà obre les seves portes Massada - Gavà. Situada a la vora de l'Ajuntament i en zona comercial. Una Vila ubicada al primer cinturó de la ciutat de Barcelona. Una vila on hi podeu trobar de tot, platja, muntanya i pla.

Molta il•lusió, empenta i molt d'amor a l'alta cosmètica natural, m'ha portat fins al dia d'avui. Un llarg camí ple d'experiència, de creixement professional i personal.

Els canvis són visibles tant en imatge com en el Know How. Els nous principis actius es barregen amb la saviesa de Begoña Vega (creadora del mètode ECOA©) i fa que Massada comenci a ser una línia important al mercat nacional i internacional. Els seus resultats ens avalen i ens confirmen com una gran marca professional, que té cura de la natura i que estudia a la persona com un tot, personalitzant un a un cada tractament.

Actualment desde el 2016, amb nova responable seguim aquí amb les mateixes ganes i il.lusió, al mateix lloc de sempre. Ho tens tot al teu abast per poder gaudir d'una experiència única: amb els nostres serveis, una cosmètica excepcional i personalitzada i les mans més professionals. Apropa't, truca'ns o envia'ns un e-mail i estaré encantada d'atendre't.

Moltes gràcies per la confiança, t'espero aviat.

Sandra palacios Corachán
Responsable Institut Massada - Gavà

Atención al cliente y nuestros productos