Primavera, canvis, emocions, tu i Massada

26/03/2014
Si algun cop has pensat en com t’afecten les mocions, és perquè potser has estat capaç de com et pots sentir i actuar davant d’una mateixa situació depenent de si et trobes feliç, trist, depressiu o impacient, ... La teva reacció, de ben segur, ha estat diferent. Per tant, reacciones millor o pitjor davant d’una mateixa situació depenent de l’estat en el qual et trobis anímicament.
 
Ara, temps de primavera, temps de canvis sobtats i ràpids, considerada l’estació del Vent per la medicina xinesa. El Vent és el moviment que ascendeix i descendeix de forma imprevisible, provoca sorolls suaus i a vegades ensordidors i altera la situació i direcció de les coses: “no veieu alguna similitud en les situacions quotidianes anímiques de la vostra vida?” Vent: el seu descontrol que no sé cap on em porta i no sé com sortir-ne...
 
És fàcil poder relacionar les coses si les veiem des d’un punt de vista global, podem entendre molt millor el què ens passa o ens pot passar. Així, si ja sabem les reaccions o possibles reaccions, també podem actuar per treballar-ne un bon desenllaç o millor solució. És important conèixer cap on anem, per intentar poder  fer més planer el camí a l’equilibri.
 
És en aquesta època quan també ens vénen ganes d’un canvi: ganes de canviar de vestuari, ganes de sortir a passejar sota un sol més agradable i la llum del dia que ens doni l’energia per seguir tirant endavant. Potser trobes que t’has engreixat una mica aquest hivern, aquells pantalons que tant bé et quedaven l’any passat ara no et queden com tu vols; potser vols fer un canvi d’una vegada per totes i necessites ajuda?

A MASSADA, trobaràs aquells tractaments personalitzats que t’ajudaran a baixar el pes, volum, trobar l’equilibri cos-ment que tant et fa falta, ... Recorda que la primera visita és gratuïta, només volem explicar-te què podem fer per tu per tal que assoleixis el teu repte, el teu somni, la teva fita.

T’esperem: ofertes, promocions, tractaments i novetats també al nostre FB: https://www.facebook.com/Massadagava 

Sigues Feliç!