Rituals del món Massada

Submergeix-te  en una autèntica experiència pels sentits gràcies als Rituals del Món creats a partir de productes que neixen del millor de la natura. Gaudeix de la màgia dels llocs més exòtics a través d’una experiència embriagadora que et permetrà relaxar-te i mimar cada part del teu cos.

 • AIGÜES JAPONESES I MASSATGE AMB TURMALINES

  AIGÜES JAPONESES I MASSATGE AMB TURMALINESEssències, banys i massatges procedents del Japó per crear un tractament únic que permet aproximar-nos al gran Mite de la Bellesa. Elimina l’estrés i cuida el cos a través d’ aigües termals, els productes de Massada Bio Celular i l’exclusiu massatge ECOA, basat en la tècnica japonesa SHIATSU i turmalines calentes que desprenen energia calorífica.
   

 • COFFEE SESSION DE LES MUNTANYES BLAVES DE JAMAICA

  COFFEE SESSION DE LES MUNTANYES BLAVES DE JAMAICAA les Muntanyes Blaves de Jamaica, el cafè creix en una terra fèrtil, volcànica, de pluges regulars i, sobretot, a l’empara del boirós núvol de l’illa i a l’ombra del sol ardent. La teràpia geotermal Massada amb pedres basàltiques provinents de refredaments ràpids de magma i les propietats de  la Cafeteràpia Massada, amb alt contingut en  cafeïna i teofil·lina, afavoriexen la recuperació holística de la persona. Sent l’aroma del cafè a la teva pell i l’agradable calor de les pedres basàltiques en les zones d’entrada del flux energètic que actua sobre el sistema nerviós.

 • Equilibri dels Xakres i essències de l'orient llunyà

  Equilibri dels chakres i essències del llunyà orientDes dels temps més remots l’ésser humà busca equilibrar cos, ment i esperit a través de la meditació, banys sagrats i plantes. Les essències portades de l'Orient Llunyà per Massada i les gemmes ajuden a equilibrar els Xakres. El Massatge per els Sentits Massada equilibra i revitalitza el cos físic i energètic. Un passeig per l'Orient Llunyà, en el que cos i la ment revelen al màxim el seu potencial de bellesa i equilibri.

 • ORQUÍDEES I PEDRES SEMIPRECIOSES  DEL MAR DE BALI

  ORQUÍDEAS Y PIEDRAS SEMIPRECIOSAS DEL MAR DE BALI Aproxima’t a un món únic de suaus perfums i pedres semiprecioses que milloren la forma física, mental i emocional a través de les textures i  aromes del Mar de Bali. El Jade Verd i el Quars Rosa combinat amb la força del Jaspi Vermell i el  Cristall de Roca Blanc obtindrem tots els beneficis de la seva energia. El Bany de Llet i  les Proteïnes de Seda relaxa i calma les pells més seques i sensibles.
   

 • PERLES I OR DEL PACÍFIC

  PERLAS Y ORO DEL PACÍFICOLluminositat i fermesa a la pell en un sol gest amb exclusives fórmules d’extractes naturals multisensorials. Les Perles i Or del Pacífic de Massada tenen tots els ingredients per aconseguir una nova pell activant les defenses naturals. La pell sembla més forta i hidratada, allargant la  seva bellesa i joventut.
   

 • PINDES ENERGÈTIQUES D’ OCEANIA

  PINDAS ENERGÉTICAS DE OCEANÍAL’ús de Pindes es remunta a les medicines antigues i tribals en tots els continents.

 • Reconeguda i relacionada amb la medicina Oriental, les Pindes Energètiques de Massada, conbinada amb olis Essencials i Aromàtics com el d’ Hipèric, actua a través del punts d’acupuntura desbloquejant meridians i tendons, i  equilibrant i relaxant el nostre cos.